Przychodzę do was z zapytaniem. Czym bądź jak kroić fileta z kurczaka tak zeby plasterki były cienkie? Chodzi tez o czas , produkujemy sałatki na ta chwile na mała skale ale chcąc rozwinąć sprzedaż musiał bym postawić jedna osobę do krojenia a i tak zużywają mięsa strasznie dużo i odnoszę wrażenie ze tracę na tym duże pieniądze Z góry dzięki za porady jak uporać się z tym problemem
top of page
bottom of page
Proponuję spróbować lekko zmrożonego fileta pokroić na krajalnicy. Plastry 1 w 1 jeżeli nie to duży tasak i trochę potrenować. Fajnie sprawdza się również nóż do łososia.
Można też zastanowić się nad zakupem profesjonalnej krajalnicy do wedlin:
https://sprzety-domowe.pl/krajalnica-do-wedlin/
Na stronie jest opisane, na jakie czynniki dobrze jest zwrócić uwage przy wyborze odpowiedniego sprzętu. Polecam się tutaj wczytać.