LULITULISIE
O NAS
FILMY
ARTYKUŁY
FORUM
FREE
EBOOKI
SKLEP
MEDIA O NAS
KONTAKT
More
Na czym smazycie i jakiej mąki używacie aby było zdrowo?
Ja smażę tylko na rzepakowym i maśle ghee, a dania bardziej ze wschodniej kuchni polecam na kokosowym.
Oliwa z oliwek rafinowana (bardzo fajna dostępna jest w organic24 i w dobrej cenie), olej kokosowy. Ewentualnie masło ghee
Mąka ryżowa, kukurydziana lub pełnoziarnista, można też zmielić płatki owsiane
No i polecam: duszenie z wodą, pieczenie w naczyniu żaroodpornym, rękawie lub woreczku do pieczenia.
https://stylzycia.familie.pl/artykul/Maslo-klarowane-ghee,17765,1.html
Ja smażę tylko na rzepakowym i maśle ghee, a dania bardziej ze wschodniej kuchni polecam na kokosowym.
Oliwa z oliwek rafinowana (bardzo fajna dostępna jest w organic24 i w dobrej cenie), olej kokosowy. Ewentualnie masło ghee
Mąka ryżowa, kukurydziana lub pełnoziarnista, można też zmielić płatki owsiane
No i polecam: duszenie z wodą, pieczenie w naczyniu żaroodpornym, rękawie lub woreczku do pieczenia.
https://stylzycia.familie.pl/artykul/Maslo-klarowane-ghee,17765,1.html