W kawiarniach zwykle wstawia się ekspresy kolbowe. Urządzenie to nie wszystko-cóż że wstawimy piękny drogi profesjonalny ekspres Kolbowy. Do obsługi będzie ktoś kto zna się na rzeczy czy jak zazwyczaj bywa duża rotacja pracownikow z niewielkimi umiejętnościami. Polecam tak więc zadbać o odpowiednie przeskzolenie pracowników.Jedynie dobrze przeszkolony pracownik będzie w stanie zaserwować smaczną oraz aromatyczną kawę.
W kawiarniach zwykle wstawia się ekspresy kolbowe. Urządzenie to nie wszystko-cóż że wstawimy piękny drogi profesjonalny ekspres Kolbowy. Do obsługi będzie ktoś kto zna się na rzeczy czy jak zazwyczaj bywa duża rotacja pracownikow z niewielkimi umiejętnościami. Polecam tak więc zadbać o odpowiednie przeskzolenie pracowników.Jedynie dobrze przeszkolony pracownik będzie w stanie zaserwować smaczną oraz aromatyczną kawę.
Od siebie polecam kontakt z nimi:
https://www.tchibo-coffeeservice.pl/rozwiazania-dla-biznesu/dla-gastronomii/
Dobiorą odpowiednie urządzenie, jak również zadbają o właściwe przeszkolenie pracowników w firmie. Którzy będą serwowali klientom kawę.