Z przemrożonych owoców pigwowca na miodzie. Robiona w październiku/listopadzie. W czerwcu, jak zakwitnie czarny bez, wkładam na dwa tygodnie baldachimy rozwiniętych kwiatów.
Robiłam wiele nalewek. Ale ta przebija pozostałe niezwykłym smakiem.
Oczywiście regularnie robię co roku nalewkę z malin. Szczególnie, że mam swoje maliny z ogrodu :) Więcej informacji na temat nalewek jest na stronie https://infosenior.pl/
Z przemrożonych owoców pigwowca na miodzie. Robiona w październiku/listopadzie. W czerwcu, jak zakwitnie czarny bez, wkładam na dwa tygodnie baldachimy rozwiniętych kwiatów.
Robiłam wiele nalewek. Ale ta przebija pozostałe niezwykłym smakiem.
Oczywiście regularnie robię co roku nalewkę z malin. Szczególnie, że mam swoje maliny z ogrodu :) Więcej informacji na temat nalewek jest na stronie https://infosenior.pl/